Prova helt utan kostnad i 2 veckor

Kom igång direkt och träna hemma eller utomhus med vår HälsoApp!

Just nu släpper vi ett antal konton helt utan kostnad i 2 veckor, därefter avslutas ditt konto automatiskt. OBS! Ingen platsgaranti då antalet platser är begränsade.

När du laddat ned appen och loggat in kan du direkt välja mellan olika träningsprogram och komma igång och träna.

Våra program följer en medveten progression och du börjar på din egna nivå. Du kommer snabbt vänja dig vid högre belastning och tuffare utmaningar.

Kör detta i två veckor och du kommer vara stolt över dig själv om du fullföljer.

Redo att skaka av dig vinterkoftan och boosta din hälsoutveckling på allvar?

Kom igång NU genom att fylla i dina uppgifter. OBS! Begränsat antal konton, ingen platsgaranti. 

Din Hälsoutveckling – Vårt uppdrag

Att hjälpa andra att hjälpa sig själva.

Alla har vi önskemål, drömmar och visioner. Små som stora. För mig har en dröm länge varit att kunna leva på att hjälpa andra att hjälpa sig själva. Att få arbeta som Coach är väldigt utvecklande, utmanande och ett lärorikt yrke. Som Coach får jag möjlighet att möte och hjälpa fantastiska människor med sina olika typer av livssituationer, utmaningar, drömmar och mål. Det största värdet för mig är att få göra det jag älskar på en professionell nivå – att hjälpa andra att hjälpa sig själva. Om både jag och min kund är nöjda och tacksamma har vi en stark win-win. Det tror jag på.

Jag har alltid brunnit för träning, kost och hälsa men det är på senare år som jag gjort något åt det i företagsform. Jag har sedan 2015 drivit bolaget Center For Progression där syftet och målsättningen sedan starten varit att hjälpa många människor att utvecklas, både på ett fysiskt och på ett mentalt plan. 

Det är ett samarbete mellan coach och kund som endast kan fungera bra genom god förståelse, respekt och dynamisk anpassning i upplägg. Personlig coaching är fantastiskt när den får vara just det, personlig. 

Genom att prova vår App får du en känsla av hur Online Coacning kan fungera för dig. Du får känna på träningsprogrammen men kommer också kunna prova på lite andra verktyg inuti appen för att styra dina vanor kring återhämtning/vila och god kosthållning som utöver träningen är nycklar till en god hållbar hälsa. Välkommen.

Investera i Dig själv

utveckla din hälsa

PERSONLIG TRÄNARE, KOSTRÅDGIVARE OCH MENTAL COACH

inte kund?

Registrera dig nedan så kan du ta del av fina erbjudanden samt få tips & råd på hur du kan utveckla din hälsa med hjälp av enkla tips i vardagen.

eller