Din Hälsocoach ONLINE

SOM HJÄLPER DIG FRAMÅT

DU ÄR VIKTIGAST. MEN AGERAR DU SOM DET?

PT-Online

Registrera dig. Börja utveckla din hälsa direkt, både fysiskt och mentalt

Det lätt att säga ”det är bara att bestämma sig” eller ”jag ska bara kolla upp rätt upplägg” men det svåra är att göra. Att göra regelbundet och uthålligt. Exakt det får du hjälp med här. 

Gör det du måste för att ta steg mot ett mer hälsosamt liv och lyfta din hälsa till nästa nivå.

Alla snackar, vissa agerar också men endast ett fåtal gör det ihärdigt och med rätt mindset.

Strunta nu i det som varit – Välj vem du vill vara. Här och Nu! Utveckling eller avveckling – Du bestämmer!

 

Sätt ihop en bra plan, hitta ditt varför och dina egna drivkrafter. Ta hjälp, inspiration & coaching. Kom i riktigt god form, var stolt över dig själv & må bra på riktigt. leva ett friskt & hälsosamt liv. Inspirera & hjäläp andra.

Välkommen att starta, fortsätta & utveckla din resa tillsammans med Center for progression.

Du vet att du har alla resurser som krävs inom dig. Du behöver bara lite tydlighet & struktur för att det ska bli långsiktigt hållbart. Det är därför personlig coaching kommer hjälpa dig framåt.

 

 

Innehåll och Värde

PT-Online

\

Verktyg för att hjälpa Dig att skapa goda vanor

\

Inspiration och Pepp för att utvecklas

\

Uppföljning och Feedback för optimal anpassning

\

Tillgång till ditt tränings- & kostupplägg 24/7

Lic. personlig tränare

Arbeta utifrån anpassat upplägg. Kom igång snabbt och lätt. Upprätthåll kontinuerlig, säker & utvecklande träning genom löpande instruktion, resultatregistrering, feedback & korrigering genom Din coach som lyssnar, som förstår, som optimerar utifrån Dig.

Utveckla ett dynamiskt mindset för att ha roligare, stärka ditt självförtroende och lättare nå dina mål. Ta tydliga steg mot en bättre fysik.

Lär dig att vara långsiktig genom att arbeta både fysiskt och mentalt. Du skapar genom detta en god balans och helhet. Detta gör vår coaching unik och väldigt uppskattad.

Många tror starkt på helhet och långsiktighet men saknar redskapen. Här lär du dig använda verktygen som krävs för att nå hela vägen fram.

Lic. Kostrådgivare

Höj din kunskapsnivå gällande kost och dess påverkan på resultat och välmående. Ta dig metodiskt steg för steg till en bättre kosthållning i vardagen.

Alla vet att ingen är perfekt, vi vill inte heller behöva vara det. Använd PT-Online för att få tillgång till upplägg som hjälper dig oavsett om ditt mål är viktnedgång eller viktuppgång, tona eller bygga. Du vet vad du vill, vi vet hur du kan gå tillväga på ett sätt som fungerar.

Vägen till god kosthållning sitter djupare än kunskap och schema. Det ska kännas lätt att vara nyttig. Ofta vill vi bli snyggare och fastare i kroppen men också leva ett långt, friskt och härligt liv där fredagsmys vare sig förstör eller skrämmer. Skapa balansen som är hållbar för dig.

Vår kosthållning är förknippad med hur vi mår. Förbättra därför kosthållningen genom att må bättre. Skyll inte på att det handlar om kunskap.

Mental tränare

Ingen kan prestera i längden om inte vi mår bra på insidan. Den mentala hälsan behöver vara i god balans. Detta gäller såväl alteter och idrottare som vanliga glada motionärer. Detta gäller dig oavsett vilken kategori du är i.

Med ett tydligt fokus, god inställning och bra verktyg upplever många att den svaga länken som tidigare hindrat dem från att få andra delar i livet att falla på plats nu börjar ordna upp sig.

Med PT-Online utvecklar du din mentala kapacitet och du följer enkelt din mentala hälsoutveckling i vår app och tillsammans med din coach.

Genom att vi lägger stort fokus på Din mentala hälsa, får du verktyg för att våga ifrågasätta dina gamla sanningar, utmana dig själv mentalt och därigenom bli starkare och ta nästa steg. Vi har kunskapen och erfarenheten som tar dig över tröskeln och gör att du kan sätta den viktigaste pusselbiten på plats! En gång för alla.

Varför PT-Online?

Komplett hälsocoaching

Inifrån och ut eller utifrån och in, det spelar ingen roll. Men båda delarna ska med. Om vi ska må riktigt bra måste vi kunna ta hand om både kropp och knopp, hjärta och själ. En hälsosatsning tillsammans med oss innebär att du kommer utveckla den fysiska och den mentala hälsan.

Styrketräning

Alla behöver styrketräna. Oavsett om du tränar för att bli väldigt stark eller för att inte bli svag. Vi behöver belasta skelett, leder och muskler. Vi vet hur stillasittande och socker påverkar oss, men ändå är det svårt att bara göra.

Snacks i soffan och tankar om träning kommer inte lyfta hälsan till nästa nivå, men god planering, inspiration och professionell uppföljning kommer hjälpa dig att skapa goda resultat.

Vi är dedikerade till att få dig att komma tillrätta med det här, en gång för alla. Styrketräning är en viktig pusselbit.

Hållning, Rörlighet och

kroppskontroll

Att bli medveten om sin hållning, sin kroppskontroll och sin rörlighet är en viktig insikt för många. Härifrån kan vi sedan anpassa träningsupplägg och framförallt förbättra eventuella obalanser, skevheter och svagheter.

Viktnedgång

Oftast handlar viktreglering om viktnedgång då stillasittande, dåliga matval och väldigt stort TV-utbud är en ovana hos många. Ibland kan dock utmaningen bestå i att gå upp i vikt. Alla är vi olika men oavsett hjälper vi dig.

Vad som är lagom är individuellt men vi har riktlinjer att gå efter för att hjälpa dig till en sund vikt.

Så länge du är benägen att förändras, följa en plan och sätta mål som är hälsosamma kommer vi att göra vårt yttersta för att du ska lyckas nå ända fram.

Att komma i riktigt god form är en fantastisk känsla och stor vinst för många. Det kan vara väl värt lite extra slit, fokus och uthållighet. Det viktigaste är att förändra sina vanor så att allt slit inte är i onödan ett halvår senare. Vi vet hur vi ska hjälpa dig att förhindra det.

Vad säger kunderna?

Fått så mycket på kort tid på alla plan. En yttre och inre resa som balsam för själen. Rekommenderar ❤️

Bodil

Jag har använt mig utav Henrik från Centerforprogression som online pt, känner att jag inte har något negativt att säga om tjänsten! I det här fallet som jag fick hjälp av Henrik känner jag att han är en riktigt skön och duktig snubbe som verklig vill att man ska lyckas, försöker göra det bästa från dom förutsättningarna man har, man får bra motivation och han håller kontakten!

Filip

F_n vad bra du är! Henrik, det är tid för att du också får fina ord! ❤️ Du har hjälpt mig och när jag har fuskat eller inte gjort riktigt som jag borde så har du haft god ton, varit väldigt engagerad i mig och generös mot mig, vilket jag uppskattar till 100%.

Emmy

dags att komma igång?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig med idéer och förslag på hur du kan Utveckla Din Hälsa!