Din Hälsocoach

när du behöver

hur viktig är du?

hälsoutveckling på dina villkor

Coaching

Vi hjälper dig att utveckla din hälsa, både fysiskt och mentalt

Det är bara “att bestämma sig”, fast kanske ändå inte bara så. Många som säger så är ju inte igång, däremot ser de att det bara är ett enkelt beslut. 

För många kan det vara svårt att ta det första klivet till ett hälsosammare liv med en bättre kost samt olika former av regelbunden träning. 

Det vi kan erbjuda dig är vägledning och coaching som hjälper dig att utvecklas såväl den fysiska som den mentala hälsan.

 

En bra plan, drivkraft och lite hjälp och stöttning på vägen kan göra dina drömmar och visioner till mål som uppfylls

Med uthållighet, fokus och energi skapas uthålliga resultat

Licensierad personlig tränare

Du får hjälp med träningsupplägg anpassade till din nuvarande situation och samt till dina mål och din ambitionsnivå. Härifrån ser vi till att du kommer igång snabbt och effektvt för att kunna påbörja utveckling.  För att kunna upprätthålla kontinuerlig och säker träning får du löpande instruktion, utbildning & feedback av oss.

Du behöver själv kämpa och svettas, men vi hjälper och stöttar dig på vägen. Detta innebär bidrag av energi, bra tankar och ett växande mindset. Syftet är att uppnå en god balans mellan gymmet, arbete och fritid.

Långsiktig hälsoutveckling är vår vision, sanning och verklighet. För att lyckas engagerar vi oss och hjälper dig på flera plan, både fysiskt och mentalt. Detta skapar en helhet som gör vår coaching unik. Många tror på helhet och långsiktighet men saknar redskapen. Vi är övertygade och använder verktygen som krävs för att nå ända fram.

Licencierad Kostrådgivare

Alla vet vi hur vi borde äta och vad vi inte ska stoppa i oss. Vi har full tillgång till information och kunskap. På Google finns oändligt med recept på bra mat med recept och instruktioner. Det är inte där skon klämmer.

Vår kostrådgivning utgår självklart från kunskap om kost och människokroppen men vi lägger fokus på dina nuvarande vanor och utmaningar, detta såväl i veckorna som på helger, resor eller semestrar.

Kunskap, utbildning och inspiration till god och bra mat får du här, men vi vet att lösningen till god sund kosthållning sitter något djupare än så. Det ska och kan kännas lätt att vara nyttig. Ofta vill vi bli snyggare, fastare, mer vältränade men samtidigt på riktigt kunna leva ett långt, friskt och härligt liv där helgens kalas inte förstör eller skrämmer. Detta innebär att det behöver finnas utrymme för glass i solen eller grillparty på stranden, utan att vi tappar formen.

Balans i livet helt enkelt. 10-veckors “re-shape-program” är gjorda för 10 veckor. Vår kostrådgivning är anpassad för ett gott, friskt hälsosamt liv. Kom ihåg att mållinjen är inte i fokus. Dina delmål och resan är det som ger livet glädje.

Mental träning

Ingen kan prestera i längden om inte den mentala hälsan är i god balans. Det gäller alteter och idrottare precis som oss vanliga människor som kämpar för fullt med vardagens alla uppgifter och utmaningar.

Med ett tydligt fokus, god inställning och bra verktyg upplever många att den mentala hälsan är den svaga länk som tidigare hindrat dem från att få andra delar i livet att falla på plats. Då blir det enklare att få drömmarna att bli till mål med en plan för hur vi tar oss dit.

Vi lägger stort fokus på Din mentala hälsa, vilket innebär att du får hjälp med att ta tag i dig själv, våga ifrågasätta gamla sanningar och därigenom enklare kunna ta nästa steg i livet. Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att hjälpa dig framåt och ta dig över tröskeln som gör du kan sätta den viktigaste pusselbiten på plats!

 

 

Innehåll och Värde

PT-Online

\

Verktyg för att hjälpa Dig att skapa goda vanor

\

Inspiration och Pepp för att behålla Din drivkraft

\

Uppföljning och Feedback för optimal utveckling

\

Tillgång till ditt tränings- & kostupplägg 24/7

Varför PT-Online?

Komplett hälsocoaching

Inifrån och ut eller utifrån och in, det spelar ingen roll. Men båda delarna ska med. Om vi ska må riktigt bra måste vi kunna ta hand om både kropp och knopp, hjärta och själ. En hälsosatsning tillsammans med oss innebär att du kommer utveckla den fysiska och den mentala hälsan.

Styrketräning

Alla behöver styrketräna. Oavsett om du tränar för att bli väldigt stark eller för att inte bli svag. Vi behöver belasta skelett, leder och muskler. Vi vet hur stillasittande och socker påverkar oss, men ändå är det svårt att bara göra.

Snacks i soffan och tankar om träning kommer inte lyfta hälsan till nästa nivå, men god planering och professionell uppföljning kommer hjälpa dig att skapa goda resultat.

Vi är dedikerade till att få dig att komma tillrätta med det här, en gång för alla. Styrketräning är en god pusselbit.

Hållning, Rörlighet och

kroppskontroll

Att bli medveten om sin hållning, sin kroppskontroll och sin rörlighet är en viktig insikt för många. Härifrån kan vi sedan anpassa träningsupplägg och framförallt förbättra eventuella obalanser, skevheter och svagheter.

Viktnedgång

Oftast handlar viktreglering om viktnedgång då stillasittande, socker och väldigt stort TV-utbud är en väl intränad vana hos många av oss. Det finns dock vissa som kan kämpa med viktuppgång.

Oavsett om det handlar om fler eller färre kilon så är balans återigen målet. Vad som är lagom är individuellt men vi har riktlinjer att gå efter för att hjälpa dig till en sund syn på kroppssammansättning.

Så länge du är benägen att förändras, följa en plan och sätta målsättningar som är hälsosamma kommer vi att göra vårt yttersta för att du ska lyckas.

Att komma i riktigt god och sund form är en fantastisk känsla och vinst för många. Det kan vara väl värt lite extra slit, fokus och uthållighet. Det viktigaste är att förändra sina vanor så att allt slit inte var helt i onödan en period senare. Vi vet hur vi ska hjälpa dig att förhindra det.

kundrecensioner

Fått så mycket på kort tid på alla plan. En yttre och inre resa som balsam för själen. Rekommenderar ❤️

Bodil

Jag har använt mig utav Henrik från Centerforprogression som online pt, känner att jag inte har något negativt att säga om tjänsten! I det här fallet som jag fick hjälp av Henrik känner jag att han är en riktigt skön och duktig snubbe som verklig vill att man ska lyckas, försöker göra det bästa från dom förutsättningarna man har, man får bra motivation och han håller kontakten!

Filip

F_n vad bra du är! Henrik, det är tid för att du också får fina ord! ❤️ Du har hjälpt mig och när jag har fuskat eller inte gjort riktigt som jag borde så har du haft god ton, varit väldigt engagerad i mig och generös mot mig, vilket jag uppskattar till 100%.

Emmy

Vill du komma igång?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig med förslag och erbjudande på hur vi kan inspirera och stötta dig i arbetet med att Utveckla Din Hälsa!