PT-Online Din Hälsocoach

när du behöver

hur viktig är du?

hälsoutveckling med PT-Online OAVSETT NÄR, VAR & HUR

PT-Online

Kraftfull hjälp att utveckla din hälsa, både fysiskt och mentalt

Det lätt att säga “det är bara att bestämma sig”, men ibland är svårt att göra i praktiken även om det bara är ett litet beslut bort. 

Med PT-Online får du hjälpa att fatta beslut att ta de där stegen till ett mer hälsosamt liv med bättre kosthållning och regelbunden effektiv träning. 

Alla kan bli hjälpta av vägledning, inspiration och uppföljning. Genom PT-Online kan du steg för steg må bra så du kan vara bra och göra bra ifrån dig.

 

MEd En bra plan, drivkraft och lite hjälp på vägen kan du Komma i form, må bra på riktigt och leva ett friskt och gott liv. 

MED ENERGI, fokus och UTHÅLLIGHET skapar du utveckling och goda uthålliga resultat 

Lic. personlig tränare

Du får hjälp med träningsupplägg anpassade till din situation och dina mål. Vi ser till att du kommer igång snabbt och effektvt för att påbörja din utveckling.  För att kunna upprätthålla kontinuerlig och säker träning får du löpande instruktion, utbildning & feedback av din coach.

Du behöver själv kämpa och svettas, men vi hjälper och stöttar dig på vägen. Med ett dynamiskt mindset och rätt inställning blir det både roligare och lättare att kämpa. Med PT-Online tar du steg för steg mot en bättre fysik.

Långsiktig hälsoutveckling är vår vision och sanning. För att lyckas engagerar vi oss i dig på flera plan, både fysiskt och mentalt. Detta skapar en balans och helhet som gör vår coaching unik och väldigt uppskattad. Många tror på helhet och långsiktighet men saknar redskapen. Vi låter dig använda verktygen som krävs för att nå hela vägen fram.

Lic. Kostrådgivare

Goda vanor bygger du mseAlla vet vi hur vi borde äta och vad vi inte borde stoppa i oss. Vi har tillgång till information och kunskap. På nätet finns kunskap och recept på bra mat. Det är inte där skon klämmer.

Vi utgår från kunskap om kost och människokroppen men vi lägger också stort fokus på dina nuvarande vanor och utmaningar, detta såväl i vardagen som på helger, resor eller semestrar. Via PT-Online kan du få hjälp med både kostschema och kosttabell med restriktioner. Viktnedgång, energibalans eller viktuppgång, vi anpassar efter dina mål. 

Vägen till god kosthållning sitter djupare än kunskap och schema. Det ska kännas lätt att vara nyttig. Ofta vill vi bli snyggare och fastare i kroppen men också leva ett långt, friskt och härligt liv där helgens kalas inte förstör eller skrämmer.

Detta innebär att det behöver finnas utrymme för glass i solen eller grillparty på stranden, utan att vi tappar formen eller kommer ur rutinerna. Med PT-Online skapar du goda vanor som du sedan lutar dig mot för att hitta “lagom”.

Balans i livet helt enkelt. 10-veckors “re-shape-program” är gjorda för 10 veckor. Vår kostrådgivning är anpassad för ett gott, friskt hälsosamt liv. Vi hjälper dig att hitta rätt så att god kosthållning inte behöver vara en utmaning.

Mental tränare

Ingen kan prestera i längden om inte vi mår bra på insidan. Den mentala hälsan behöver vara i god balans. Detta gäller såväl alteter och idrottare som vanliga glada motionärer. Detta gäller dig oavsett vilken kategori du är i.

Med ett tydligt fokus, god inställning och bra verktyg upplever många att den svaga länken som tidigare hindrat dem från att få andra delar i livet att falla på plats nu börjar ordna upp sig.

Med PT-Online utvecklar du din mentala kapacitet och du följer enkelt din mentala hälsoutveckling i vår app och tillsammans med din coach.

Genom att vi lägger stort fokus på Din mentala hälsa, får du verktyg för att våga ifrågasätta dina gamla sanningar, utmana dig själv mentalt och därigenom bli starkare och ta nästa steg. Vi har kunskapen och erfarenheten som tar dig över tröskeln och gör att du kan sätta den viktigaste pusselbiten på plats! En gång för alla.

 

 

Innehåll och Värde

PT-Online

\

Verktyg för att hjälpa Dig att skapa goda vanor

\

Inspiration och Pepp för att utvecklas

\

Uppföljning och Feedback för optimal anpassning

\

Tillgång till ditt tränings- & kostupplägg 24/7

Varför PT-Online?

Komplett hälsocoaching

Inifrån och ut eller utifrån och in, det spelar ingen roll. Men båda delarna ska med. Om vi ska må riktigt bra måste vi kunna ta hand om både kropp och knopp, hjärta och själ. En hälsosatsning tillsammans med oss innebär att du kommer utveckla den fysiska och den mentala hälsan.

Styrketräning

Alla behöver styrketräna. Oavsett om du tränar för att bli väldigt stark eller för att inte bli svag. Vi behöver belasta skelett, leder och muskler. Vi vet hur stillasittande och socker påverkar oss, men ändå är det svårt att bara göra.

Snacks i soffan och tankar om träning kommer inte lyfta hälsan till nästa nivå, men god planering, inspiration och professionell uppföljning kommer hjälpa dig att skapa goda resultat.

Vi är dedikerade till att få dig att komma tillrätta med det här, en gång för alla. Styrketräning är en viktig pusselbit.

Hållning, Rörlighet och

kroppskontroll

Att bli medveten om sin hållning, sin kroppskontroll och sin rörlighet är en viktig insikt för många. Härifrån kan vi sedan anpassa träningsupplägg och framförallt förbättra eventuella obalanser, skevheter och svagheter.

Viktnedgång

Oftast handlar viktreglering om viktnedgång då stillasittande, dåliga matval och väldigt stort TV-utbud är en ovana hos många. Ibland kan dock utmaningen bestå i att gå upp i vikt. Alla är vi olika men oavsett hjälper vi dig.

Vad som är lagom är individuellt men vi har riktlinjer att gå efter för att hjälpa dig till en sund vikt.

Så länge du är benägen att förändras, följa en plan och sätta mål som är hälsosamma kommer vi att göra vårt yttersta för att du ska lyckas nå ända fram.

Att komma i riktigt god form är en fantastisk känsla och stor vinst för många. Det kan vara väl värt lite extra slit, fokus och uthållighet. Det viktigaste är att förändra sina vanor så att allt slit inte är i onödan ett halvår senare. Vi vet hur vi ska hjälpa dig att förhindra det.

Vad säger kunderna?

Fått så mycket på kort tid på alla plan. En yttre och inre resa som balsam för själen. Rekommenderar ❤️

Bodil

Jag har använt mig utav Henrik från Centerforprogression som online pt, känner att jag inte har något negativt att säga om tjänsten! I det här fallet som jag fick hjälp av Henrik känner jag att han är en riktigt skön och duktig snubbe som verklig vill att man ska lyckas, försöker göra det bästa från dom förutsättningarna man har, man får bra motivation och han håller kontakten!

Filip

F_n vad bra du är! Henrik, det är tid för att du också får fina ord! ❤️ Du har hjälpt mig och när jag har fuskat eller inte gjort riktigt som jag borde så har du haft god ton, varit väldigt engagerad i mig och generös mot mig, vilket jag uppskattar till 100%.

Emmy

dags att komma igång?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig med idéer och förslag på hur du kan Utveckla Din Hälsa!