Din Hälsocoach

var du vill när du vill

pt-online

hälsoutveckling på dina villkor med verktyg som fungerar

Coaching

Vi hjälper dig med att förändras och skapa resultat, på riktigt

Online Coaching

Med över 10 års professionellt arbete med människor, rådgivning och personlig coaching är det väldigt tydligt vad som fungerar bra och vad som fungerar mindre bra. Vi är alla olika, men vissa saker har vi gemensamt. När det kommer till vanor och hur vi styrs av dem finns återkommande mönster som vi kan använda oss av i arbetet med att tillsammans med dig arbeta bort mindre bra vanor och installera nya goda vanor som hjälper dig framåt.

Vårt uppdrag är väldigt tydligt: Att hjälpa Dig  att hjälpa dig själv att utveckla Din Hälsa. Vi hjälper dig här och nu men framförallt stöttar vi dig att skapa god hälsa med ett långsiktigt perspektiv.

Vår målsättning är att du ska må bra såväl i vardagen som under semester och ledighet samt efter jul- & nyårshelger och “sommardeffen”. Vi vet att det som handlar om prestation och resultat kan ibland innebära att vi befinner oss nära vår gräns och därför är vi som Coach till dig observant och lyhörd. Detta blir möjligt med uppföljning och feedback tillsammns med en av marknadens mest kraftfulla verktyg för att kunna instruera, följa upp, ge feedback, styra vanor samt kontiuerligt korrigera upplägg vid behov.

Allt handlar till syvende och sist om god balans mellan träning, kosthållning, återhämtning & vila samt mental hälsa. Genom en rak, tydlig och årligt kommunikation mellan Dig och din Coach tillsammans med riktigt bra verktyg gör vi det svåra möjligt. Förändring är lätt när man gör rätt!

Drömmar och mål

kom i fysisk och mental form nu! 

Rätt upplägg, fokus och energi, uthållighet och bra coaching skapar goda långsiktiga resultat!

Licensierad personlig tränare

Du får hjälp med träningsupplägg anpassade till din nuvarande situation och status, men också till dina mål och din ambitionsnivå. För att komma igång effektvt, utvecklas kontinuerligt och träna säkert får du instruktion, tips och råd samt möjlighet till feedback av erfarnacoacher som hela tiden håller dina mål och din säkerhet i fokus.

Du måste kämpa och agera själv, men vi hjälper och stöttar dig på vägen. Balans i livet betyder balans på gymmet, på arbetet och i hemmet.

Långsiktig hälsoutveckling är vår vision och sanning. Det involverar kroppen, knoppen och dina relationer. Vi hjälper dig på flera plan. Det skapar en helhet som gör vår coaching unik. Tror du också på helhet och långsiktighet?

Effektiv Kostrådgivning

Alla vet vi hur vi borde äta och vilken mat vi ska undvika. Vi har alla tillgång till informationen och kunskapen. Det är endast en googlesökning bort till tusentals recept med nyttig mat med recept, inköpslista och videoinstruktioner. Det är sällan där skon klämmer. Vår kostrådgivning utgår från Din förmåga eller oförmåga att hantera vardagen, såväl måndag till fredag som på helg, resa eller semester.

Kunskap, utbildning och inspiration till god och bra mat får du från oss, men vi vet att lösningen till långsiktigt god kosthållning sitter betydligt djupare än så. Det är därför kunder till oss upplever att det känns lätt att vara “nyttig” och att “vanlig god” mat fungerar och underlättar på resan mot sina hälsomål som ofta kan vara en snyggare, fastare, mer vältränad kropp här och nu men också att kunna leva ett långt, friskt och härligt liv där helgens kalas inte förstör eller skrämmer dig. Balans i livet helt enkelt.

Mental träning

Ingen atlet kan prestera i längden om inte den mentala hälsan är i balans. Detsamma gäller oss som kämpar med vardagens uppgifter och utmaningar, helgens frestelster och drömmarna som ibland kan verka väldigt långt borta.

Med ett tydligt fokus, god inställning men framförallt bra verktyg för att arbeta med den mentala hälsan upplever många att detta är den svaga länk som tidigare hindrat dem att få andra delar i livet att falla på plats.

Vi vet detta och lägger därför stort fokus på Din mentala hälsa i de hälsosatsningar som vi gör tillsammans med dig. Det kommer innebära att du behöver ta tag i dig själv, våga ifrågasätta dig själv, vilket man ofta väljer att undvika i vardagen men som kan vara avgörande för att kunna ta nästa steg i livet, såväl på det mentala som på ett fysiskt plan. Vi har den kunskap och den erfarenhet som krävs för att hjälpa dig över tröskeln och få den viktigaste pusselbiten på plats! 

Innehåll och Värde

innehåll PT-Online 

\

Verktyg för att skapa goda vanor

\

Inspiration och Pepp för bibehållen viljestyrka

\

Uppföljning och Feedback för optimal progression

\

Tillgång till tränings- & kostupplägg 24/7

Varför PT-Online med

Center For Progression?

Komplett hälsocoaching

Inifrån och ut eller utifrån och in, det spelar ingen roll. Men båda delarna ska med. Om vi ska må riktigt bra måste vi ta hand om både kropp och knopp, hjärta och själ. En hälsosatsning tillsammans med oss innebär att du kommer fokusera såväl på den fysiska som på den mentala hälsan.

Styrketräning

Alla behöver styrketräna. Oavsett om du tränar för att bli väldigt stark eller för att inte bli svag. Vi behöver belasta skelett, leder och muskler. Vi vet hur stillasittande och socker påverkar oss, det har vi fått en och annan föreläsning under de senaste åren.

Men att köpa ett gymkort och sen snacksandes från soffan tänka på att träna nästa dag kommer inte ge de resultat vi drömmer om eller som kroppen kräver av oss för att vi ska kunna må bra. 

Vi hjälper dig att komma tillrätta med det här, en gång för alla. Styrketräning är en god pusselbit.

Hållning, kroppskontroll och Rörlighet

Att bli medveten om sin hållning, sin kroppskontroll och sin rörlighet är en stor insikt för många. Att bli antingen positivt eller negativt förvånad spelar kanske inte så stor roll, det viktiga är att komma til insikt. Sanningen är en god sak oavsett och framförallt för att kunna anpassa träningen och sätta relevanta mål.

Viktnedgång

Oftast handlar viktreglering om viktnedgång då stillasittande, socker och väldigt stort TV-utbud är en väl intränad vana hos många av oss. Men för vissa kan viktuppgång vara en otrolig tuff men nödvändig kamp att vinna för att kroppen ska kunna byggas stark och må bra, men också för självförtroendet. Oavsett om det handlar om fler eller färre kilon så är balans återigen målet. Vad som är lagom är lite individuellt och oavsett vad ditt mål är så hjälper vi dig att nå dit, 100%. Så länge du är benägen att förändras, följa en plan och förutsatt att dina målsättningar är hälsosamma. Att komma i riktigt god och sund form är en fantastisk vinst för många. Väl värt lite extra slit. Det viktiga är att få med sig goda vanor på köpet så att allt slit inte var i onödan 6 månader senare. Vi hjälper dig att förhinra det.

Kunders uppfattningar

kundrecensioner

Fått så mycket på kort tid på alla plan. En yttre och inre resa som balsam för själen. Rekommenderar ❤️

Bodil

Jag har använt mig utav Henrik från Centerforprogression som online pt, känner att jag inte har något negativt att säga om tjänsten! I det här fallet som jag fick hjälp av Henrik känner jag att han är en riktigt skön och duktig snubbe som verklig vill att man ska lyckas, försöker göra det bästa från dom förutsättningarna man har, man får bra motivation och han håller kontakten!

Filip

F_n vad bra du är! Henrik, det är tid för att du också får fina ord! ❤️ Du har hjälpt mig och när jag har fuskat eller inte gjort riktigt som jag borde så har du haft god ton, varit väldigt engagerad i mig och generös mot mig, vilket jag uppskattar till 100%.

Emmy

Priser

PT-Online finns i tre nivåer beroende på behov

*Proin fermentum cursus urna, id auctor dolor. Proin ac tristique ex eg

What You Get

Proin fermentum cursus urna, id auctor dolor. Proin ac tristique ex eget blandit justo. Fusce id semper sem.

Personal Training pass

N

Gym Access

N

15min Consulation

N

1:1 Coaching

1-Time Consultation

N

Gym Access

N

1Hour Consulation

M

1:1 Coaching

Walk In

N

Gym Access

M

15min Consulation

M

1:1 Coaching

Group Class

N

Gym Access

N

15min Consulation

M

1:1 Coaching

1-Time Personal Training

M

Gym Access

N

15min Consulation

N

1:1 Coaching

Join Now

Proin fermentum cursus urna, id auctor dolor. Proin ac tristique ex eget blandit justo. Fusce id semper sem.

or