Påbörja din resa här!

prova helt gratis i 7 dagar!

Vill du komma igång här & nu med att komma i form?

Vill du ta steg mot en bättre mental och fysisk hälsa?

Med vårt program följer du en medveten progression som vänjer dig vid ett bättre mindset, skonsam men effektiv träning och ett bra förhållningssätt till mat.

Just Nu får du prova helt kostnadsfritt i 7 dagar där du har tillgång till Coach samt alla verktyg för att börja bygga goda vanor under tiden!

Varmt välkommen till Center For Progression!

Fyll i dina uppgifter nedan. Använd Voucher

centerforprogression7days

Personal Training Software by PT Distinction

Om oss

Att hjälpa andra att hjälpa sig själva.

Alla har vi önskemål, drömmar och visioner. Små som stora. För mig har en dröm länge varit att kunna leva på att hjälpa andra att hjälpa sig själva. Att få arbeta som Coach är väldigt utvecklande, utmanande och ett lärorikt yrke. Som Coach får jag möjlighet att möte och hjälpa fantastiska människor med sina olika typer av livssituationer, utmaningar, drömmar och mål. Det största värdet för mig är att få göra det jag älskar på en professionell nivå – att hjälpa andra att hjälpa sig själva. Om både jag och min kund är nöjda och tacksamma har vi en stark win-win. Det tror jag på.

Jag har alltid brunnit för träning, kost och hälsa men det är på senare år som jag gjort något åt det i företagsform. Jag har sedan 2015 drivit bolaget Center For Progression där syftet och målsättningen sedan starten varit att hjälpa många människor att utvecklas, både på ett fysiskt och på ett mentalt plan. 

Det är ett samarbete mellan coach och kund som endast kan fungera bra genom god förståelse, respekt och dynamisk anpassning i upplägg. Personlig coaching är fantastiskt när den får vara just det, personlig. 

Styrketräning

Alla behöver belasta muskulartur och leder för att utveckla och bibehålla en god fysik. Att göra det med hjälp av olika styrkeövningar som bygger upp utan att skada kräver god teknik och ett kontrollerat utförande. För att skapa uthålligt goda resultat krävs ett anpassat dynamiskt progaramupplägg gällande intensitet, volym och varitation som följer individens aktuella status och utveckling. 

Rörlighet

Att man blir stel av styrketräning är kanske sant för någon. Vad är viktigt enligt vårt sätt att se det är att vi arbetar med rörlighet, dvs. din rörlighet är beroende av att du genomför övningar för att öka och bibehålla god rörlighet alldeles oavsett om du är löpare, gymfanatiker eller fotbollsspelare. Är du alltför stillasittande i din vardag är näst intill all rörelse och träning, däribland mobilitets- och rörlighetsträning.

Viktreglering

Vi vet hur det ser ut på hela befolkningen. Tyvärr har många dagliga svårigheter med vikten, det handlar om stress, mindre bra val av kost och brist på energi att planera väl. Vi vet att sömnbrist, nedstämdhet och frästelser gör att vi tenderar att göra val i stunden som inte gynnar vare sig vår egen hälsa eller dem runt omkring oss. För att kunna vara hälsosam långsiktigt och leva i en hållbar kropp behöver vi skapa en fysik och vikt som tillåter fredagsmys och lördagskalas utan att vi får panik. Det kräver rutiner i vardagen som är goda. Vi alla vet vad och varför. Vi vet också hur.

Bli en bättre version av dig själv

Investera i Dig själv

utveckla din hälsa

PERSONLIG TRÄNARE, KOSTRÅDGIVARE OCH MENTAL COACH

inte kund?

Ansök idag!

 

Ansök om ett kostnadsfritt medlemskap i Center For Progression och få löpande hälsoinspiration, tips & råd.

eller