Om

 

 

Vad är Center For Progression? Vilka är personerna bakom & hur tänker vi?

 

Center For Progression är en samlingsplats för människor som är intresserade av träning, idrott och hälsoutveckling. Oavsett om du är glad motionär, elitidrottare eller bara intresserad av att komma igång med en hälsosam livsstil så kan och vill vi hjälpa dig att ta nästa steg i din utveckling.

 

Vår uppgift och roll är att inspirera, vägleda, och hjälpa våra kunder på olika sätt för att säkerställa deras utveckling.

 

Vi som driver Center For Progression är jag, Henrik, och min fästmö och närmsta vän Josefin. Vi brinner för att hjälpa människor till en mer hälsosam livsstil.

 

Vill du ser hur det hela började? Kolla här

 

 

 

 

Henrik är utbildad personlig tränare, kostrådgivare och hälsocoach. Josefin är utbildad NLP practitioner och hypnoscoach. Tillsammans har vi kompetens att hjälpa kunder både på utsidan och på insidan. Vi hjälper människro att skapa en optimal balans och personlig utveckling på lång sikt.

 

Dagligen ser vi många människor runt omkring oss som behöver och söker sätt att ta nästa steg i sin hälsoutveckling. För många är det en alltför stor uppgift att lösa på egen hand. När människor behöver stöd i sin utveckling har vi ett viktigt arbete att utföra. 

 

Tyvärr har många en befintlig situation där hälsan inte är på topp. Stress, mycket att göra, dålig ork, ännu mera stress, påtryckningar från arbetsgivare, familj och samhället i stort gör att många inte orkar driva hälsan till en god nivå. Många kämpar till och med för att bibehålla den aktuella nivån.

 

Att låta hälsan bli lidande är inte hållbart i längden, det vet de flesta. Men de flesta vet också vad de “egentligen” borde göra och varför. De flesta vet till och med hur de bör göra för att skapa en förändring. Så vad är det som är så svårt då?

Det är här vi börjar vår resa tillsammans med dig som kund. Vad, varför och hur kan förvisso alltid slipas till med hjälp av vår kunskap och utbildning inom träning, kost och hälsa. Men det viktiga och ofta helt avgörande är den resa vi som människor gör på insidan kroppen och framförallt i vårt sinne. 

 

En förändring av en persons hälsa kan såklart synas på utsidan. Det visar sig i spegeln, på stan, på jobbet eller på släktkalaset genom respons och bekräftelse från andra. Inget fel i det, tvärtom är det en bekräftelse på utveckling. Men det är på insidan du måste förändras. All aktivitet och förändring startar med en tanke.

 

Att hjälpa en människa att förändra sitt tankesätt som därigenom kan hitta sin motivation och drivkraft att genomföra en förändring och sätta nya vanor och rutiner på plats är fantastiskt. Varje gång det händer känner vi ända in i hjärtat varför vi gör det vi gör.

 

Center For Progression är en samlingsplats och plattform för alla som vill utveckla sin hälsa! Vi som arbetar med detta älskar det vi gör och det märks i den feedback vi får. från våra kunder.

 

 

Välkommen!

 

 

 

Kontakt

 


 

SAMARBETSPARTNERS

 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är stefanmodighphotography.jpg