Center For Progression

Om oss

Din plattform

  din kunskapskälla

     din community

Idrott och fysisk aktivitet har alltid varit en självklar del av mig. Redan som treåring i skidbacken eller på gymnastikträning som femåring var det precis lika roligt som självklart att få röra på mig och vara aktiv och lära sig att använda kroppen på nya sätt.

Med en sådan start som liten har det varit enkelt, inspirerande och väldigt lärorikt att få prova olika typer av idrott och träning under hela min uppväxt.

Idag, 41 år ung, är jag fortsatt aktiv och försöker tillsammans med min familj leva för en god hälsa. Det som började med lek på 80-talet är idag medvetna val, med ett tydligt varför och med ett långsiktigt fokus.

Mitt stora intresse för kost, träning och hälsoutveckling har gjort att jag för några år sedan tog steget och utbildade mig och började arbeta med att inspirera, hjälpa och motivera andra människor att hitta sin glöd, fokusera rätt och ta ansvar för utveckling av sin hälsa.

För att kunna nå ett mål är fokus, karta och kompass en bra början. Men vår samtid, vårt samhälle och inte minst vi själva sätter stor press på oss i vardagen där tid och energi är mycket begränsade resurser. Vi lyckas inte göra allt det som vi vill och som vi borde göra.

Min övertygelse är att det kan vara till stor hjälp att samarbeta med en coach som stöttar dig i din planering och hjälper till att skapa rutiner som leder till en bättre och mer hälsosam livsstil.

En större förändring sker oftast genom många små men medvetna, viktiga och varaktiga steg. Detta är progression.

Center For Progression grundades år 2015 av mig, Henrik.

Verksamhetens syfte är tydligt och vår målsättning fullständigt klar:

Att hjälpa många människor att hjälpa sig själva att utveckla sin hälsa!

Det viktiga är att börja – att ta det där första helt avgörande steget.

Utifrån förutsättningar, tar du sedan små medvetna steg. Om och om igen. Resultat kommer aldrig automatiskt, det är du som skapar det. Steg för steg.

Om du låter din hälsa få vara i centrum, tror jag att du tillsammans med oss har mycket goda förutsättningar för att må riktigt bra på både på kort och lång sikt! Detta såväl på ett fysiskt som på ett mentalt plan.

Vi på Center For Progression vill hjälpa dig och önskar dig

Varmt Välkommen att utveckla din hälsa tillsammans med oss!

Formella utbildningar:

– Cert. Kost- och Träningskonsult
   – Lic. Personlig Tränare
   – Lic. Kostrådgivare
   – Hälsokonsult

– NLP Practitioner
– NLP Master Practitioner
 

Inga fler ursäkter

Fysisk och mental hälsoutveckling

Kontinuerligt arbete ger kontinuerliga resultat.

Online Coaching

PT-Online

\

Coaching var du än är, när du än behöver den

\

Verktyg för att installera nya goda vanor

\

Kost- och träningsdagbok med statistik

\

Videoinstruktion och feedback

Vad kunderna tycker om oss

Kundrekommendationer

Fått så mycket på kort tid på alla plan. En yttre och inre resa som balsam för själen. Rekommenderar ❤️

Bodil

Jag har använt mig utav Henrik från Centerforprogression som online pt, känner att jag inte har något negativt att säga om tjänsten! I det här fallet som jag fick hjälp av Henrik känner jag att han är en riktigt skön och duktig snubbe som verklig vill att man ska lyckas, försöker göra det bästa från dom förutsättningarna man har, man får bra motivation och han håller kontakten!

Filip

F_n vad bra du är! Henrik, det är tid för att du också får fina ord! ❤️ Du har hjälpt mig och när jag har fuskat eller inte gjort riktigt som jag borde så har du haft god ton, varit väldigt engagerad i mig och generös mot mig, vilket jag uppskattar till 100%.

Emmy

PT-Online

Hitta en plan som passar dig där du är just nu!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig med ett förslag på hur vi kan inspirera och hjälpa dig att ta Din Hälsa till en ny nivå!