Träningsresa

 

 

 

 

Vi har gjort det förut och vi gör det igen, för åttonde gången.

 

 

Träningsresa i december till Playitas Resort med Center For Progression!

 

Vi hjälper människor att inspireras och motiveras till att ta tag i sig själva och utveckla sin hälsa!

 

Denna gång har vi ett riktigt starkt team av coacher och inspiratörer som kommer att inspirera dig, hjälpa dig framåt och skicka med dig en energiboost hem som du sent kommer glömma. Center For Progression Top-Team består av;

 

 

photo: Stefan Modigh

 

Josefin Nolan (Personlig Coach, Mental PT, Inspiratör)

 

Henrik Gatel (Personlig Tränare, Inspiratör, Grundare av Center For Progression)

 

Sid Guellal (Men’s Physique Athlete & Gym Mental Motivator)

 

Adam Modigh (Personlig Tränare, MMA-instruktör)

 

Samuel Ericsson (Top Voted Influencer, MMA Athlete, Föreläsare)

 

 

Våra träningsresor har ett tydligt och övergripande syfte: Att skapa glädje och energi vilket leder till mycket goda förutsättningar för deltagarnas långsiktiga hälsoutveckling!

 

På resan kommer du som deltagare få en rejäl energiboost och ett lyft på din mentala hälsa. Vi hjälper dig att hitta ditt självförtroende och skapa ett mindset av guld som kommer sitta kvar länge.

 

Under veckan kommer du att få delta på utbildning & inspirationsföreläsningar av professionella coacher, kostexperter, mental PT, atleter och Top Voted influencer Samuel Ericsson som föreläst och inspirerat människor till en bättre hälsa världen över!

 

Vi som coacher bjuder mycket på oss själva, vilket skapar ett varmt och inspirerande klimat. Det är vårt jobb. Alla deltagare får också kraft och motivation från övriga i gruppen vilket skapar en bra känsla, stor glädje och positiva tankar. Detta är precis det du behöver om du vill ta nästa steg i din personliga utveckling!

 

Vår nästa träningsresa till Fuerteventura, Playitas Resort går av stapeln 6-13 december. OBS! Begränsat antal platser så är du intresserad, ansök om en plats NU!

 

Som deltagare ansvarar DU för att ha ett öppet sinne och en vilja att verkligen förändras på riktigt och VI står för kunskapen, utbildningen, peppen och inspirationen samt den struktur som gör att veckan med oss blir en hälsoinvestering med en avkastning utöver det vanliga!

 

Träningsresan innehåller följande moment:

Inspirationsföreläsningar

Workshops

Funktionsanalys

Personlig Träning

Mental coaching

Gruppträning

Stresshantering

Avslappningsövningar

Sol & Bad

God mat

Gott sällskap

 

 

Kan detta vara av intresse för dig? Titta på filmklippen för mer information om våra resor. Skicka in din intresseanmälan längst ned på sidan så får du detaljerna och mer information om resan och vad du kan förvänta dig om resan!

 

 


film: Stefan Modigh

 

film: Stefan Modigh

 

 

Denna resa passar både för dig som vill komma igång med goda kost- och träningsrutiner samt för dig som tränar regelbundet och vill höja dig en nivå till.

 

Ansök till vår resa genom att fylla i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!

 

Varmt Välkommen!

//Center For Progression Top-Team

 

 

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Därför vill jag åka på hälsovecka