Träningsresa

 

Center For Progression arrangerar träningsresor för alla som vill utveckla sin hälsa, träffa nya spännande människor, lära sig mer om sig själva och utmana sin fysiska och sin mentala kapacitet.

 

 

 

Du som väljer att följa med oss på någon av våra resor kommer att inspireras och motiveras till att ta tag i dig själv, din nuvarande situation och få kraft och energi att utvecklas vidare! Både på ett fysiskt och på ett mentalt plan.

 

 

På våra resor har vi med oss ett team av coacher och inspiratörer som inspirerar, utbildar och hjälper individen framåt.

 

 

Våra träningsresor har ett tydligt och övergripande syfte: Att skapa glädje och energi vilket leder till mycket goda förutsättningar för deltagarnas långsiktiga hälsoutveckling! Både på ett fysiskt och på ett mentalt plan!

 

 

På våra resor kommer du som deltagare få en rejäl energiboost och ett lyft på din mentala hälsa. Vi hjälper dig att hitta ditt självförtroende och skapa ett mindset av guld som kommer sitta kvar även efter resan.

 

Våra träningsresor innehåller följande moment:

 

Inspirationsföreläsningar

Funktionsanalys

Personlig Träning

Mental Träning

Gruppträning

Stresshantering

Avslappningsövningar

Sol & Bad

God mat

Umgänge med fantastiska människor

 

 

 

 


film: Stefan Modigh

 

 

 

film: Stefan Modigh

 

 

Våra resor passar för dig som vill komma igång med goda kost- och träningsrutiner men också för dig som tränar regelbundet och vill ta dig själv till en nu nivå.

 

Om du är intresserad av att följa med på någon av våra resor i framtiden, fyll i kontaktformuläret längst ned, så kontaktar vi dig!

 

 

[social_area]
[social icon=”facebook” link=”www.facebook.com/centerforprogression”]
[social icon=”instagram” link=”www.instagram.com/centerforprogression”]
[social icon=”youtube” link=”https://www.youtube.com/channel/UCG7eubxTlNrvTL0CXI1fVDA”]
[/social_area]

 

 

 

 

 

[contact-form-7 id=”151″ title=”Hälsovecka på Playitas”]