Kundrecensioner

 

 

 


 

En extraordinär upplevelse med erfarna och lyhörda PT på en fantastisk fin plats! Rekommenderas hjärtligt! ?❤️

 

Fatima, Helsingborg

 


 

Fått så mycket på kort tid på alla plan. En yttre och innre resa som balsam för själen. Rekommenderar varmt denna resa ❤️

 

Bodil, Helsingborg

 


 

Resan jag gjort är inte bara en fysisk förflyttning över Europa utan också en fysisk resa i min kropp och en mental resa i mitt inre. Henrik och Josefin har coachat på ett personligt och vänligt men bestämt sätt utan pekpinnar men fulla av personligt intresse och värme. Gruppen har stöttat varandra och vi är några som garanterat kommer att hålla kontakten på olika sätt. Full av energi kommer jag hem för att ta tag i min egen utmaning och vet att jag med push och stöd från dem kan lyckas! Tusen tack för ert engagemang och för en verkligt härlig vecka på världens bästa Playitas!

 

Helena, Ekerö

 


 

Vi är mycket nöjda med vår resa. Att ingå i ett litet, trevligt gäng kändes fint. Uppstarten med presentation, föreläsning och Luciafirande var en bra inledning på en aktiv och samtidigt härligt avkopplande vecka.

Funktionsanalys i grupp och individuell personlig träning var mycket värdefulla inslag som både ökade motivation och självförtroende. Att spela badminton med gänget var som att bli 25 igen!”  

 

Lena

 


 

För första gången förstod jag på riktigt hur viktigt det är att träna för att må bra. Härlig stämning under hela resan, lugnt peppande utan att bli för hurtigt och kravfyllt. Tack för att ni tog hand om oss så väl och bjöd på er själva på ett så fint sätt.”

 

Christina

 


 

Jag är verkligen mycket nöjd med hela upplägget och ert engagemang men för mig är ordet ”oerhört” väldigt starkt, ett ord som jag knappt använt någon gång så därför blev det ”mycket” på alla betyg. Om jag åker på fler träningsresor så blir det säkert med er och jag kommer verkligen att rekommendera er till alla.”

 

Ann-Gerd

 

 


 

Jag har använt mig utav Henrik Gatel från Centerforprogression som online pt, känner att jag inte har något negativt att säga om tjänsten! I det här fallet som jag fick hjälp av Henrik känner jag att han är en riktigt skön snubbe som verklig vill att man ska lyckas, försöker göra det bästa från dom förutsättningarna man har, man får bra motivation och håller kontakten!

 

Filip

 


 

Jag hade mycket höga förväntningar innan vi åkte och ni överträffade allihop! All träning, pepp, samtal och härliga skratt vi delat under den här veckan har varit super, det märks att ni båda två lagt ner mycket tid och energi redan innan vi åkte iväg. Schemat var lagom uppstyrt, jag gillade att vi hade få i förväg bestämda tider och att vi kunde lägga upp vår träningstid och övrig tid efter egna önskemål. Utöver ert fantastiska jobb tycker jag att vi reste med en härlig grupp, alla var öppna för det vi skulle göra och för att träffa och umgås med nya människor. Superkul!”

 

Kikki

 


 

Fantastisk vecka med så mycket värme från både solen o människor. Det är alltid lika fascinerande när människor kommer samman att vi både ger och får så mycket av varandra. Vi öppnar upp o ger varandra omtanke o kärlek. Ni båda är helt otroliga med er vilja att hjälpa o peppa oss var o en. Att ni lyssnar på oss o våra olika behov o hittar möjligheter utifrån det. Varmt tack för denna vecka. Kram”

 

Birgitta