Om oss

 

 

Photo: Stefan Modigh

Grundare, Personlig Coach och hälsoinspiratör

 

Center For Progression grundades 2015 av mig, Henrik. Syftet och målsättningen var och är fullständigt klar; Att hjälpa många till en mer hälsosam livsstil. Målsättningen leder till att våra kunder men även vi mår bra.

 

Att må bra och trivas med sig själv och sin omgivning handlar om både kropp och själ. Oavsett om man börjar inifrån och ut eller utifrån och in, så sprider sig en positiv utveckling i den ena delen till den andra.

 

Det viktiga är att börja. Att vilja och inte vara rädd för att ta hjälp. Om du vill investera i dig själv och låter din hälsa vara i centrum är jag övertygad om att du har bra förutsättningar för att må riktigt bra och utvecklas.

 

 

 

 

 

Photo: Stefan Modigh

Medgrundare, Coach och Mental PT

 

Josefin är en jordnära, varm och mycket förstående person. Hon tar sig an kunder med ett stort intresse för människan, den personliga situationen och visar med stor ödmjukhet en förståelse för vart du står idag och vart du är på väg.

 

Tack vare många års erfarenhet av arbete med vårt inre har Josefin byggt upp en god kompetens inom området, vilket gör att kunder ofta känner att de fått det där lilla extra.

 

 

 

 

Om du är nyfiken på vad vi kan göra för dig, tveka inte på att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

 

 

 

               Kom igång!

 

 

 

 

 


 

Samarbetspartners