Om oss

 

 

 

 

 

Photo: Stefan Modigh

HENRIK GATEL

 

Grundare, Personlig Coach och hälsoinspiratör

 

Center For Progression grundades 2015 av mig, Henrik. Syftet och målsättningen var och är fullständigt klar; Att hjälpa många till en mer hälsosam livsstil. Målsättningen leder till att våra kunder men även vi mår bra.

 

Att må bra och trivas med sig själv och sin omgivning handlar om både kropp och själ. Oavsett om man börjar inifrån och ut eller utifrån och in, så sprider sig en positiv utveckling i den ena delen till den andra.

 

Det viktiga är att börja. Att vilja och inte vara rädd för att ta hjälp. Om du vill investera i dig själv och låter din hälsa vara i centrum är jag övertygad om att du har bra förutsättningar för att må riktigt bra och utvecklas.

 

 

 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är L8A5936-e1545257456440-1024x943.jpgFREDRIK GUSTAVSSON

 

Personlig Coach, Livsstilsanalys, Friskvård, Kostråd och Föreläsningar

 

Fredrik satsade under sin uppväxt helhjärtat på sin ishockeykarriär, vilket ledde fram till spel i Sveriges J-20 landslag följt av en professionell karriär i Sverige, Norge och Asien. Vid 26 års ålder var han tvungen att sluta på grund av en skada.

 

Efter hockeykarriären fortsatte Fredrik söka svar på hur man optimerar prestation och välmående och spenderade under en dryg tioårsperiod över fem tusen timmar på att läsa och studera för att finna optimala lösningar för att optimera mental och fysisk hälsa.

 

Fredrik är även formellt utbildad till diplomerad kostrådgivare, diplomerad friskvårdskonsult, diplomerad kostkonsult, är licensierad för livsstilsanalys av First Beat samt har en Degree of Bachelor of Science in Business and Economics.

 

 

Om du är nyfiken på vad vi kan göra för dig, tveka inte på att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

 

 

 

 

               [maxbutton id=”4″]