Det blev en fantastisk upplevelse för våra kunder att få åka till solen, bada, äta fantastisk god mat, inspireras och utbildas av oss från Center For Progression!

 

Vi inledde veckan med en workshop där deltagarna fick chansen att introducera sig själva och lära känna varandra. Henrik höll en inspirationsföreläsning med fokus på mindset – öppet sinne och fokus.

 

Med detta kunde veckan börja i en riktigt go stämning där deltagarna såg möjligheter, inte hinder. En stark tro på sig själv och motivation till förändring istället för uppgivenhet och tveksamhet över sin egen förmåga.

 

Efter detta fick deltagarna genomföra rörelse- och funktionsanalys för att lära känna sin egen kroppskontroll och identifiera möjliga begränsningar i rörlighet i leder och muskler. Under detta pass gick också coacherna igenom olika övningar och maskiner på gymmet. Möjlighet att få besöka gym tillsammans i grupp, tillfälle att ställa frågor samt att prova övningar och få förevisning i gott utförande av coacherna uppskattades mycket.

 

Under veckan fick alla deltagare Personlig Träning samt PT-Duo pass för dem som ville, vilket gav dels personlig coaching med utgångspunkt tagen i workshopen och funktionsanlaysen.

 

Efter en ledig dag med lite shopping i grannstaden var det dags för workshop igen som bestod av reflektion i gruppen samt lite utbildning och presentation av coachingverktyg för att komma framåt med arbetet efter veckan. Lite peppning igen för att behålla inspirationen och deltagarnas mindset på en god utvecklande nivå! Är du intresserad av att följa med på en liknande resa?

Skicka dina kontaktuppgifter så hör vi av oss när det blir dags!

 

[maxbutton id=”8″ ]