Träningsvecka på Fuerteventura – Playitas

Äntligen börjar det närma sig nästa event på Playitas Resort där Center For Progression för tredje gången arrangerar en träningsvecka full med inspiration, träning, sol och bad samt fantastik god mat. En och en annan utmaning blir det också.

Som vanligt börjar vi veckan med en inspirationsföreläsning och workshop där varje deltagare får skapa sig en god inblick vad som är viktigt för just dennes hälsa samt hur situationen ser ut idag. Under workshopen för vi diskussion och skapar förutsättningar för inspiration mot en bättre hälsa, träningslust, idéer om målsättningar samt utbyter tankar som rör motivation och avgörande faktorer för framgång. Under detta pass går vi också igenom hur en Tränare och Coach kan hjälpa en klient att skapa progression.

Veckan fortsätter sedan med funktionsanalyser för att undersöka deltagarnas rörlighet, begränsningar, kroppskontroll, hållning sam eventuella obalanser. Detta ligger sedan till grund för den Personliga Träningen och de fokuspunkter som är viktiga. Deltagarna får under personligt samtal med Coach skräddarsy ett upplägg dels för veckan och dels för en fortsatt satsning på hälsan.

På kvällarna finns möjlighet att delta i gemensam middag för dem som vill. Samtidigt som vi avnjuter en fantastisk stor och kvalitativ buffé kan vi lära känna andra spännande människor som alla har ett gemensamt intresse för god hälsa. Här ges vi också möjlighet att utbyta upplevelser från dagen och njuta av ledigheten. Under middagarna kommer även vi från Center For Progression delta, vilket ger möjligheten att lära känna oss lite mer.

Under veckan kommer det även dyka upp några överraskningar och utmaningar för dem som känner sig manade!

Hoppas att vi ses i maj påväg mot en fantastisk vecka – för utveckling av Din Hälsa! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse på: playitas2017@centerforprogression.se

 

 

Henrik Gatel

Center For Progression